Om Friik

Spiren til Friik  så dagens lys en gang i 2003, da Erik S. Hynne og Frank  A. Johansen møttes med ett par kassegitarer, kaffekanne og noen slitte tekster fra lenge siden. Derfor ble navnet Friik.. en salig blanding av Frank&Erik.. At Friik  har utviklet seg  til å bli  bandet det er idag er vel litt i overkant av det vi så for oss den gangen.  ( Erik er idag en støttespiller )

Friik er blitt et pub og partyband som spiller pop og rockemusikk fra 70-80-90 tallet og frem til idag. Bandet er gitar basert 2 gitarer bass og trommer. De siste  årene har vi hatt gleden av å spille en rekke steder bla. bryggestua Levanger, Herlaug Vertshus Leka, Sørli Lierne, catz,  og folkeparken Verdal, Største oppdrag var som hovedartist på spelpub på Stiklestad nasjonale kulturhus med ca 2000 publikumere i 2008  Responsen har vert meget positiv, her er det musikk for de fleste, enten de vil synge med, ta seg en sving på gulvet, eller bare sitte og lytte.

Til orientering er vi selvforsynt med lyd og lys av ypperste kvalitet og tar derfor ikke opp ekstra plass i lokalet dersom stedet er av mindre størrelse f.eks pub. Virker dette interessant så ta kontakt med bookingansvarlig ang Deres arrangement for pris ol.

Booking

Ta Kontakt

Kontakt oss angående spillejobber, spørsmål, ris eller ros.
Klikk her

Hva Synes du...

... om Friiks nye nettsted?